KONYA / ILGIN - Şeker Ortaokulu

Şbt

Kariyer planlama dersi kapsamında 8. sınıf öğrencilerimizin sınav motivasyonunu arttırmak amacıyle Konya'daki bazı liselere ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okulumuz Yıldız Kız Voleybol müsabakalarında bölge ikincisi oldu. Tüm sporcu öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. 24 Kasım Öğretmenler Günü programında emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen voleybol turnuvasında okulumuz ikinci olmuştur. Turnuvaya katılan tüm okulları tebrik eder, bizleri böyle bir etkinlikte buluşturan ilçe milli eğitim müdürümüz Mustafa KILINÇ ve ilçe spor koordinatörümüz Olcay Günay a teşekkür ederiz.

Şbt

Akşehir'de düzenlenen Küçükler Kız Bölge Voleybol Müsabakalarında okulumuz voleybol takımı dördüncü olmuştur. Tüm sporcu öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Şbt

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Ruhun şad, mekanın cennet olsun.

Şbt

Cumhuriyeti bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarına saygı, sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Şehit Öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Kas

Aramızdan ayrılışının 84.yılında Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü sevgi,saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Okulumuz Akşehir'de düzenlenen bölge voleybol turnuvasında üçüncü olmuştur. İlk defa katıldıkları bu turnuvada üçüncülük başarısını elde eden sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü okulumuzda coşku ile kutlandı. Cumhuriyeti bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm silah arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyor ve Allah'tan rahmet diliyoruz.

May

Okulumuzda şiir ve müzik dinletisi programı düzenlendi. Emeği geçen öğretmenimiz Cihat YAKA ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Toprağın uyanışının, baharın gelişinin, kardeşliğin, dostluğun ve dayanışmanın sembolü olan ve geniş bir coğrafyada kutlanan Nevruz, Türk milletinin bahar bayramıdır. Gerçekten de bir bahar mevsimine daha ulaşmanın sevinç ve huzuru yüreklerimizi ısıtmaktadır. Milli bir karaktere sahip olan bu bayram, Türk milletinin yüzyıllardır devam edegelen birliğinin simgesi, kardeşliğinin ve kader ortaklığının nişanesi olmakla birlikte kültürümüzde tabiatın yeniden dirilişi gibi milletimizin de yeniden dirilişini, bolluğu ve bereketi simgelemektedir. Nevruz, birliğimizin, iriliğimizin ve diriliğimizin sembolüdür.  Bu nedenle de dünyanın birçok yerinde yanan ve körüklenen Nevruz ateşi, Türk milletinin tarihten gelen barış ve huzura yaptığı bir çağrıdır.

Nevruz bayramımız okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü okulumuzda kutlandı. Programda görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine deprem esnasında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi.